3D VISUALISATIES

DDCom ontwikkelt vanuit 3d cad informatie een productmodel dat als basis dient voor een scala aan visuele mogelijkheden. U kunt deze toepassen op productie-, promotioneel -, instructief - en after sales gebied.

Copyright © DDCom. 2017. Alle rechten voorbehouden.

THE DUTCh DOCUMENTATION COMPANY

WERKWIJZE

 

Vanuit 3D informatie stelt een 3D tekenaar de 3D samenstelling samen. De 3D tekenaar tekent eventueel ontbrekende onderdelen en plaatst deze in het model. De animatiespecialist bewerkt het 3D model tot het productmodel. Afhankelijk van de gewenste toepassing wordt de gewenste functionaliteit of afwerking door de animatiespecialist verwezenlijkt.

 

Door de integrale projectaanpak door een 3D tekenaar en animatiespecialist wordt ten opzichte van een gespecialiseerde 3D studio of animatiespecialist een substantiële kostenreductie gerealiseerd.

 

PRODUCTVOORBEELDEN:

 

  • Fotorealistische afbeelding in diverse standen en achtergronden,
  • doorsnede afbeelding,
  • ghostview afbeelding,
  • exploded view afbeelding,
  • afbeeldingen voor in handleidingen,
  • promotie materiaal, zoals leaflets, banners en beursachtergronden.

 

 

BIJKOMENDE VOORDELEN

 

De aanwezigheid van een grote render capaciteit. Dit biedt de mogelijkheid om grote bestanden snel op een hoge resolutie te renderen. Door de brede technische kennis van onze medewerkers wordt uw begeleiding tot een minimum beperkt en de doorlooptijd verkort. Voor het samenstellen van instructieve animaties doet DDCom een beroep op medewerkers met didactische kennis.