ANIMATIES

Om een product in al zijn facetten aan het publiek te tonen, wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van animaties. Niet alleen het uiterlijk van het product kan worden getoond, maar ook de werking ervan (eventueel in ghost vorm) kan worden weergegeven. Kortom de mogelijkheden en flexibiliteit die een animatie biedt is met een video niet te verwezenlijken. Zo kan een product worden getoond vanuit hoeken die met een camera niet mogelijk zijn.

Een ander voordeel is dat DDCom vanuit 3D CAD informatie de animatie samenstelt. Het werkelijke product is hierbij niet nodig. De animatie wordt al vervaardigd voordat het product wordt geproduceerd.

 Op instructiegebied kan een animatie een complete werkinstructie vervangen. In een animatie worden de handelingen duidelijker weergeven dan met tekst en afbeeldingen. Ook een tekstloze animatie behoort tot de mogelijkheden, waardoor vertalingen tot het verleden behoren. De animatie kan als “stand alone” worden gebruikt, maar ook onderdeel uitmaken van een website of videoproductie.

Ook voor een kleiner budget is een animatie te realiseren. Naast de lengte van de animatie bepalen kwaliteit en uitvoering grotendeels de kosten.

TANIS T-GEL Moulding

Automotive-NL Promo

DAF Predictive Cruise Control

SHIMANO repair and maintenance instruction

DAF Exhaust Aftertreatment System

Philips Coreline instructions

IMANTS rotoknive

Philips LCgrid installation instructions

Copyright © DDCom. 2017. Alle rechten voorbehouden.

THE DUTCh DOCUMENTATION COMPANY