TECHNISCHE

DOCUMENTATIE

3D VISUALISATIE

EN ANIMATIE

Daar waar technische know-how en digitale visualisatie technieken samenkomen

WERKWIJZE

HISTORIE

OPDRACHTGEVERS

Het DDCom team, specialisten door opleiding en ervaring, hanteren een directe, flexibele werkwijze gecombineerd met een no-nonsense mentaliteit. Voor een optimale uitwerking van de opdracht wordt binnen DDCom niet gewerkt met accountmanagers, maar de specialist zelf is uw contactpersoon. Hierdoor leveren wij op flexibele wijze en tegen concurrerende tarieven uitstekend werk. Deze directe werkwijze bewijst zich in de jarenlange relaties met onze opdrachtgevers.

De historie van DDCom gaat terug tot 1973, het oprichtingsjaar van Van Dulmen CAD-illustraties. Een bedrijf dat zich voornamelijk bezig hield met technisch illustratief tekenen, productfotografie en opmaakwerk. In 1993 werd DOCpoint opgericht, met als specialisme technische documentatie en trainingen. In 2002 zijn Van Dulmen CAD-illustraties en DOCpoint gefuseerd en is gekozen voor de nieuwe naam DDCom. Door de samenvoeging is een bedrijf ontstaan met een schat aan kennis en ervaring op alle mogelijke gebieden van informatie-overdracht.

De opdrachtgevers van DDCom zijn uiteenlopend van MKB bedrijven tot multinationals. De overeenkomst die ze hebben is dat ze producten fabriceren waarbij informatie-overdracht moet plaatsvinden naar de gebruiker. De verscheidenheid is ook terug te vinden in de producten die zij produceren. Van voertuigen tot elektrische consumentenproducten, militaire uitrustingsstukken, verlichting, verwarmingstoestellen, machines en leermiddelen.

Copyright © DDCom. 2017. Alle rechten voorbehouden.

THE DUTCh DOCUMENTATION COMPANY