INTERACTIEVE PRODUCTEN

Naast de lineaire animatie is het ook mogelijk een interactieve animatie te vervaardigen waarin de gebruiker zelf handelingen verricht.

Met een interactieve animatie kan bijvoorbeeld de bediening van een product worden gesimuleerd. Na een handeling wordt het resultaat van de handeling weergegeven. Op deze manier kan bijvoorbeeld de bediening van een product worden getraind.

Een interactieve animatie kan ook worden gebruik om een productselector of -configurator te creëren. Hierbij is het mogelijk om visueel een product te selecteren of samen te stellen en dit zelfs in de gewenste kleurstelling af te beelden.

Ook de interactieve animatie wordt door DDCom vanuit 3D CAD informatie samengesteld. Het werkelijke product is niet nodig en kan al worden vervaardigd voordat het product wordt geproduceerd.

HTML5 producten

Tegenwoordig ontwikkelt DDCom haar interactieve producten binnen het HTML5 platform. In verband met geheimhouding mogen slechts een gering aantal van de door DDCom in HTML 5 geproduceerde producten worden getoond.

NEFIT Interactieve gebruikers handleiding

DAF stoelprogramma 2017

DAF XF interieurviewer

FLASH producten

De portfolio bevat ook nog oudere producten die in Flash zijn geproduceerd. Aangezien Flash niet wordt ondersteund op een tablet en smartphone, produceert DDCom tegenwoordig alleen nog maar in HTML5. De nieuwe markstandaard die is geschikt voor alle platformen.

Deze Flash producten zijn enkel te bekijken op een PC.

DAF Stoelprogramma

Defensie baanveger

introductie training

NACCO Lifting diagram

Copyright © DDCom. 2017. Alle rechten voorbehouden.

THE DUTCh DOCUMENTATION COMPANY